tech10.dk

OracleDatabase Specialist med flair for Cloud og kunder

24.11.20 16:00:00 By Admin

 • Har du driftserfaring?
 • Er du interesseret i database-arkitektur?
 • Kan du lide at hjælpe kunder med at finde de bedste løsninger? 
 • Er du erfaren Oracle Database specialist? Har du ambitioner om at blive en af de allerbedste indenfor rådgivning og driftsoptimering på Oracle databaser mfl. og Oracles Cloud teknologi? 
  Kan du tænke dig at blive en del af et ambitiøst team i en nordisk en større nordisk software- og managed services virksomhed, med en betragtelig teknisk ekspertise og en kundekreds af store virksomheder, som værdsætter firmaets høje Oracle faglighed? 
  Så har du måske den profil vi søger. Kort om jobbet Du bliver en del af et team, der anerkendes som Oracle topspecialister med mere end 200 certificeringer og flere Oracle ACE's blandt kollegerne.  

  Du bliver primær konsulent på en række kunder, som du har ansvaret for at holde tilfredse med deres løsninger og du sikrer de udvikler sig teknologisk.  Som teknisk dygtig og erfaren database specialist får du til opgave at hjælpe kunder med rådgivning, opsætning, tuning og vedligeholdelse af kundernes databaser. Det indebærer, at du selvstændigt identificerer problemstillinger, der har betydning for kundens oplevelse af driftsstabilitet, performance og økonomi og fremlægger forslag til forbedring, optimering og opgradering.  Dine faglige kompetencer Du har 7-10 års erfaring med forretningskritiske applikationer på en kombination af Linux og forskellige OpenSource databaser eller som stærk Oracle DBA med lyst til at udbygge din viden om Oracle Cloud. 
  Du har erfaring fra konsulent- eller IT drift-virksomheder.  Du har dyb teknisk forståelse og indsigt i kombinationen af on-prem og Cloud, databaser, samt den underliggende platform. Teknologier som Docker Kubernetes må du gerne have arbejdet med.

  Din personlige profil Du er troværdig og har en god forretningsmæssig forståelse samt evner at sætte dig ind i kundens problemstillinger og identificerer hurtigt løsningsmuligheder eller alternativer Du har gode kommunikationsevner og kan inspirere kunderne. Vi er et ambitiøst specialisthus; der er det vigtigt at du er i stand til at holde mange bolde i luften samtidig med at du har overblikket. Du vil gerne være blandt de skarpeste specialister i markedet på Oracle området. 

  Hvis du vil vide mere om jobbet kontakt Henrik Houborg Tech10, hho@tech10.dk, +45 4139 8405 
  Læs mere om jobbet her