tech10.dk

Applikations Arkitekt 

Til vores kunde, en International IT-virksomhed med attraktive vilkår og gode karrieremuligheder søger vi AA’ere.  

Som AA har du indsigt i kundens applikationer, integrationer og samspil med omverdenen. Det er systemer med betydning for såvel erhvervsliv og samfund. 

Du har 10 års erfaring som arkitekt og skal medvirke til at tegne fremtidens arkitektur på basis af kundens krav. Du har indsigt udvikling, agile principper og har gerne Togaf eller EA på CV’et.

Kontakt rekrutteringsansvarlig:

 Tine Meisner -  tm@tech10.dk +45 2478 8656

Foretningsanalytiker / Product Owner

Til vores kunde, en International IT-virksomhed med attraktive vilkår og gode karrieremuligheder søger vi business analytikere. 


Som BA er du bindeleddet mellem forretningskravene hos kunden og den underliggende udvikling af IT-løsningen. Du får mulighed for at agere som PO på nogle væsentlige systemer med betydning for såvel erhvervsliv og samfund. Du faciliterer, rådgiver, specificerer og prioriterer design, kravspecs og testcases i samspil med dine omgivelser og stakeholders.

Du har erfaring med agile metoder og har en relevant uddannelsesmæssig baggrund. 

Kontakt rekrutteringsansvarlig:

 Tine Meisner -  tm@tech10.dk +45 2478 8656 

Java Udvikler

Til vores kunde, en International IT-virksomhed med attraktive vilkår og gode karrieremuligheder søger vi Java udviklere.

Som TM sikrer du grundlaget for testbarheden, styrer test eksekveringen og rapporteringen. Du sikrer defects bliver håndteret i samspil med den øvrige organisation og følger op på processen. Som udvikler er du med til at bygge systemer, der har betydning for erhvervsliv og samfund.  


Du kommer til at arbejde med såvel front- som backend i et systemkompleks med mange integrationer. 

Du har 3-5 års erfaring, har arbejdet i agile rammer, og har kendskab til de nødvendige værktøjer i og omkring udviklingen.  

Du har erfaring med SAML, REST, Elasticsearch, Docker, SQL, Spring, LInux, GIT, Jenkins mm. 

Kontakt rekrutteringsansvarlig:

 Tine Meisner -  tm@tech10.dk +45 2478 8656 

Test Manager

Til vores kunde, en International IT-virksomhed med attraktive vilkår og gode karrieremuligheder søger vi en test manager. Det er til systemer med betydning for såvel erhvervsliv og samfund. 


Som TM sikrer du grundlaget for testbarheden, styrer test eksekveringen og rapporteringen. Du sikrer defects bliver håndteret i samspil med den øvrige organisation og følger op på processen.

Du har min. 5 års erfaring som TM på komplekse systemer, har erfaring med DevOps og har ISTQB og TMAP på CV’et. Du er god til stakeholder management og en god kommunikator.

Kontakt rekrutteringsansvarlig:

 Tine Meisner -  tm@tech10.dk +45 2478 8656 

Tester

Til vores kunde, en International IT-virksomhed med attraktive vilkår og gode karrieremuligheder søger vi testere.       

Det er til systemer med betydning for såvel erhvervsliv og samfund. 


Som tester udvikler du testcases, testplaner, og deltager i hele eksekveringsprocessen. Det betyder blandt andet at fremskaffe og sikre testdata.  tester udvikler du testcases, testplaner, og deltager i hele eksekveringsprocessen. Det betyder blandt andet at fremskaffe og sikre testdata. 

Du har 3 - 5 års erfaring som Tester på komplekse systemer, har erfaring med DevOps, Agile setups og har ISTQB på CV’et. 3 - 5 års erfaring som Tester på komplekse systemer, har erfaring med DevOps, Agile setups og har ISTQB på CV’et. 


Du har erfaring med relevante værktøjer ift. Tests f.eks. QC, GIT og Jenkins. har erfaring med relevante værktøjer ift. Tests f.eks. QC, GIT og Jenkins.

Kontakt rekrutteringsansvarlig:

 Tine Meisner -  tm@tech10.dk +45 2478 8656