tech10.dk

Alsidig Product Owner, projektleder og forretningsudvikler 

22.11.23 12:53:27 By Morten

Kort præsentation af kandidaten

Kandidaten er en yderst alsidig specialist med en imponerende baggrund inden for IT, forretningsudvikling og projektledelse. Kandidaten har en imponerende erhvervserfaring, der strækker sig over forskellige sektorer og roller. Vedkommende har mere end 20 års erfaring i forsikringssektoren og har derigennem opnået ekspertise både som Product Owner, Business Lead, Systems Business Developer, Business Analyst og Projektleder.

Change management er en kernekompetence, hvor kandidaten har været dybt involveret i projekter som sunsetting af mainframe-funktioner, implementering af nye IT-programmer, automatiseringsprojekter, og udvikling af nye IT-funktioner.


Kandidaten har betydelig erfaring med agilt arbejde (SCRUM), samt traditionelle vandfaldsprojekter.


Kandidaten har fortsat sin uddannelse og faglige udvikling for at styrke kompetencer inden for især projektledelse og test. Dette inkluderer kurser som Mannaz Projektledelse og Bruger- og Accepttest, der målretter sig mod testere. Kandidaten har også udviklet kompetencer som instruktør i LEAN og KAIZEN.

Derudover har kandidaten deltaget i Teknologisk Instituts kursus i planlægning og estimering.

Specialer

Forretningsudvikler, Business Analyst, Process Analyst projektledelse, agile setup, IT, Stakeholder Management, Change Management.

Sprog

Kandidatens modersmål er dansk. Kandidaten behersker engelsk på et avanceret niveau og besidder basale færdigheder i norsk, svensk og italiensk.

Jobtype

Kandidaten er interesseret i freelance.

Kontakt os for at høre mere om kandidaten
ZR_2286


Morten