tech10.dk

Erfaren og alsidig IT-projektleder 

13.02.24 16:00:25 By Morten

Kort præsentation af kandidaten

Kandidaten er en erfaren senior IT-projektleder og IT-konsulent med omfattende erfaring inden for ledelse, IT-projektledelse, kommunikation, digital transition, Change Management, forretningsudvikling og sikkerhed. Med en imponerende baggrund har vedkommende succesfuldt ledet og styret komplekse IT-projekter og -systemer. Samlet set har kandidaten ledet mere end 70 IT-projekter og har over 25 års erfaring som IT-projektleder.

Kandidaten har en solid forståelse for agile projekter og har arbejdet med SCRUM og SAFe. Derudover har kandidaten erfaring som Business Analyst og Service Transition Manager samt ekspertise i at etablere forbindelsen mellem IT og forretning. Kandidaten er fortrolig med traditionelle projektledelsesdiscipliner såsom planlægning, opfølgning, rapportering, risikostyring og interessenthåndtering og har erfaring med politisk styrede organisationer.

Med en baggrund inden for indkøb, implementering og idriftsættelse af større offentlige og private IT-løsninger har kandidaten demonstreret evnen til at håndtere kravspecifikationer og implementering af sikkerhedsløsninger.

Kandidaten er velbevandret i en række IT-værktøjer og -processer samt certificeret inden for Prince2, MSP, IPMA og NLP og har erfaring med vigtige ITIL-processer og ITSM-værktøjer.

Udover den tekniske ekspertise har kandidaten også erfaring med organisatorisk implementering samt transition/migrering af driftskunder og SW-udvikling, infrastruktur, testgennemførelse, ERP, ESDH, telefoni, Wi-Fi og andre IT-relaterede områder.


Specialer

IT-projektledelse, Change Management, forretningsudvikling, sikkerhed, agil projektledelse, planlægning, opfølgning, rapportering, risikostyring, interessenthåndtering, indkøb, implementering.


Uddannelse

Cand. Merc. i afsætning (marketing og kommunikation), Handelshøjskolen i Århus

HA, almen erhvervsøkonomisk uddannelse, Handelshøjskole Syd i Esbjerg


Certificeringer

ITSM kursus i ServiceNow

Leading SAFe (4.6) (Scaled Agile Framework)

MSP Foundation Certificering (Managing Successful Programmes)

Prince2 Foundation Certificering (Managing Successful Projects)

ITIL Foundation kursus

IPMA Niveau C Certificeret Projektleder

Leadership Communication Certificering (Executive Master of Business Leadership E-MBL program from KF Andersen Leadership Academy)

Personal Leadership Certificering (Executive Master of Business Leadership E-MBL program from KF Andersen Leadership Academy)

WM-data lederuddannelse

NLP Business Practitioner

Dieu/KMD samt IBM Projektlederuddannelse certificering

EU-udbud, K18/K33 kontrakter og tilbudsprojektledelse

Engelsk merkonom. Niels Brock Business College i København

Kommunikationskurser på RUC

BRFkredits Lederuddannelse


Sprog

Kandidatens modersmål er dansk og behersker engelsk på et professionelt niveau.


Jobtype

Kandidaten er interesseret i freelance.

Kontakt os for at høre mere om kandidaten
ZR_1253


Morten