tech10.dk

Fremragende Senior .NET-udvikler

20.03.24 17:30:04 By Morten

Kort præsentation af kandidaten

Kandidaten har opnået en omfattende ekspertise i IT-udvikling, med særligt fokus på .NET-udvikling og CMS-systemer såsom EpiServer, Sitecore og Umbraco.
Vedkommendes evne til at integrere komplekse systemer er benyttet gennem arbejde med diverse teknologier og platformsopgraderinger, hvilket inkluderer flersproget indhold og B2B-løsninger. Dette demonstrerer en dyb forståelse for både teknisk udvikling og projektstyring inden for IT.

Kandidatens erfaring med for eksempel .NET, MVC, SQL, og moderne frontend-frameworks tillader effektiv udvikling og vedligeholdelse igennem hele processen.


Kompetencer inden for databaser og agile metoder såsom Scrum er suppleret med en solid teknisk uddannelse og en række relevante certificeringer, der understøtter en kontinuerlig udvikling af færdigheder.

Denne profil er ideel til roller, der kræver dyb teknisk indsigt, evnen til at arbejde på tværs af teams og teknologier, samt en passion for livslang læring og tilpasning til skiftende teknologiske landskaber.



Specialer

Avanceret .NET-udvikling, fullstack, microservices, Scrum, CMS.

Uddannelse

Bachelor in Electronics and Computer Engineering

 Ingeniørhøjskolen København


Sprog

Kandidatens modersmål er tyrkisk og vedkommende behersker dansk og engelsk på et professionelt niveau.


Jobtype

Kandidaten er interesseret i freelance og fastansættelse.

Kontakt os for at høre mere om kandidaten

ZR_3428

Morten