tech10.dk

Senior Java-ekspert

29.02.24 14:04:19 By Morten

Kort præsentation af kandidaten

Kandidaten er en yderst erfaren Java-udvikler, der med sin ingeniørbaggrund kan løse selv de mest komplekse opgaver. Kandidaten har besat flere forskellige stillinger i diverse udviklingsprojekter, herunder fullstack-udvikler, teknisk projektleder, Scrum Master og ekstern konsulent. Dette har været med til at sikre, at kandidaten har kendskab til og erfaring med samtlige led i udviklingsfasen.

Kandidatens imponerende tech-stack rummer blandt andet ekspert kompetencer indenfor Java EE. Kandidaten har arbejdet med Java i over 20 år, blandt andet som Senior Java konsulent og som Java fullstack-udvikler. Dette har givet kandidaten en unik indsigt og erfaring, der gør vedkommende til en uvurderlig ressource i ethvert udviklingsprojekt.

Kandidaten har omfattende erfaring med Scrum; både som Scrum Master og som en del af udviklingsteamet.

Derudover vedligeholder kandidaten løbende sine kompetencer ved at deltage i kurser og opnå relevante certificeringer, som understøtter sine tekniske kompetencer, for eksempel indenfor Oracle og Prince2.



Specialer

Java, fullstack-udvikling, Scrum, Oracle


Uddannelse

Civilingeniør - svagstrøm og telekommunikation
DTU



Sprog

Kandidatens modersmål er dansk, behersker engelsk på et flydende niveau og tysk, fransk, norsk og svensk på et grundlæggende niveau.


Jobtype

Kandidaten er interesseret i freelance.

Kontakt os for at høre mere om kandidaten

ZR_1391

Morten