tech10.dk

Oracle ekspert fra øverste hylde

21.02.24 13:15:46 By Morten

Kort præsentation af kandidaten

Kandidaten er en yderst erfaren IT-professionel og kompetent Oracle ekspert. Med omfattende erfaring i forskellige teknologier og brancher inden for både den offentlige og private sektor, har kandidaten evnerne til at lede og gennemføre komplekse IT-projekter fra start til slut.

Som Senior DBA har kandidaten demonstreret ekspertise i design, implementering, drift og vedligeholdelse af komplekse Oracle-databaseløsninger. Vedkommende har dybdegående viden om Oracle Database-teknologier og -funktioner samt praktisk erfaring med at optimere ydeevnen, sikre høj tilgængelighed og sikkerhed samt fejlfinding og problemløsning.  Kandidaten har arbejdet med Oracle databaser lige fra ganske få GB i størrelse og op til 10+ TB i 24/7 driftsmiljøer. Kandidaten har omfattende praktisk udviklingserfaring i blandt andet PL/SQL, SQL*Plus og SQL Forms.

I sin rolle som Oracle konsulent har kandidaten en solid erfaring med blandt andet  rådgivning af klienter om Oracle-databaseløsninger, herunder arkitekturdesign, kapacitetsplanlægning, migrering og opgradering af databaser, samt implementering af best practices. Vedkommende har været involveret i projekter af forskellige størrelser og kompleksitetsniveauer.

Kandidatens mange år som Oracle-underviser, understøtter vedkommendes store erfaring og viden. Igennem for eksempel workshops og CEO-rådgivning, har kandidaten tydeligt demonstreret sin evne til at formidle komplekse emner på en klar og forståelig måde, og har hjulpet en bred vifte af kollegaer og fagfolk med at opbygge deres færdigheder inden for Oracle-databaseadministration og -udvikling.

Kandidatens evne til forsat at holder sig opdateret på nye teknologier og best practices, ses tydeligt igennem kandidatens mange gennemførte kurser og certificeringer


Specialer
Diverse Oracle-teknologier, databaseudvikling, databaseteknoloiger, Senior DBA, undervisning, vidensdeling, SQL, SQL/, PL/SQL, SQL*Plus, SQL Forms, drift, interessenthåndtering, rådgivning, implementering.


Uddannelse

Programmering af mindre systemer, EDB-assistent niveau.

Beskrivelsesværktøjer, EDB-assistent niveau.

Regnskabslære/driftsøkonomi på HH niveau.



Certificeringer

Oracle 10g DBA OCP

Oracle9i DBA

Oracle8i DBA

Oracle8 DBA

Oracle8 DBO



Kurser

Oracle 10g NF

Oracle9i (alle DBA kurser + div.)

Oracle8 Backup & recovery

Oracle8 Performance tuning

Oracle8i Database adm.

Oracle8 DBO på NT

Designer/2000 - Oracle

SQL*Forms 3.0 til 4.5 for udviklere (Oracle) Reports II (Oracle)

Concorde økonomi

DBA tips and hints (Oracle)

PL/SQL for udviklere (Oracle)

SQL*Forms 2.3 til 3.0 for udviklere (Oracle) Applikation tuning V6 (Oracle)

DBA V6 internals (Oracle)


Sprog

Kandidatens modersmål er dansk og behersker engelsk på et professionelt niveau.


Jobtype

Kandidaten er interesseret i freelance og fastansættelse.

Kontakt os for at høre mere om kandidaten
ZR_1113


Morten