tech10.dk

Senior systemudvikler

13.03.24 12:35:37 By Morten

Kort præsentation af kandidaten
Kandidaten er en højt specialiseret IT-professionel med en omfattende karriere, der strækker sig over mere end to årtier, primært fokuseret på softwareudvikling i store, dataintensive miljøer. Med en baggrund i både systemvedligeholdelse og fejlfinding er kandidaten en ekspert i at sikre systemers pålidelighed og performance, samt i at identificere og rette kritiske fejl, der påvirker forretningsprocesser.


Vedkommendes tekniske færdigheder er bygget på et solidt fundament af programmering i flere sprog, herunder men ikke begrænset til COBOL og PL/1, suppleret med avancerede databasekompetencer. Denne tekniske dygtighed har været anvendt i forskellige kontekster, hvilket understreger en bred faglig anvendelse.

I forbindelse med sit arbejde i agile teams har kandidaten vist stærke evner i at håndtere ændringsstyring og projektledelse, hvilket vidner om en god forståelse for både den tekniske og operationelle side af IT-projekter. Kandidatens kommunikationsevner er bevist ved effektiv koordinering og vidensdeling på tværs af teams, ofte i et flersprogligt miljø. Disse evner understøttes af en kontinuerlig faglig udvikling og tilegnelse af ny viden gennem relevant efteruddannelse.

Specialer

Systemudvikling, COBOL, PL/1, .NET, SQL, Databaser, Scrum


Uddannelse

Datamatiker 
Erhvervsakademi Aarhus 



Sprog

Kandidatens modersmål er dansk, behersker engelsk på et flydende niveau og tysk på et erfarent niveau.


Jobtype

Kandidaten er interesseret i freelance og fastansættelse.

Kontakt os for at høre mere om kandidaten

ZR_3814

Morten