tech10.dk

Specialist i applikationsudvikling og softwarearkitektur

06.11.23 10:59:48 By Morten

Kort præsentation af kandidaten
Kandidaten er en erfaren applikationsarkitekt samt softwareingeniør. Vedkommende har næsten 25 års erfaring som uafhængig IT-konsulent, applikationsarkitekt, udvikler og medstifter af flere startups.

Kandidaten udfører kontraktarbejde, hvor vedkommendes omfattende erfaring og opdaterede ekspertise inden for .Net og C# benyttes til at hjælpe og vejlede klienter i at designe og implementere moderne, skalerbare og vedligeholdelsesvenlige .Net og C# løsninger.

Vedkommende har betydelig erfaring inden for blandt andre, finanssektoren, og har designet og implementeret skalerbare cloud-native mikrotjenester, modulære monolitter, REST og GRPC API'er, websider, baggrundstjenester og CLI-værktøjer.

I sit arbejde rådgiver kandidaten om og anvender elementer af Domain Driven Design, Clean/Onion-arkitektur, SOLID-principper og klassiske designmønstre for at sikre levering af kvalitetsløsninger, der er testbare og vedligeholdelsesvenlige.

Kandidaten foretrækker at bruge DevOps-”best practices” for at sikre kontinuerlige leverancer af høj kvalitet. Derudover lægger kandidaten vægt på at levere ordentlig dokumentation af kode og designbeslutninger og er opmærksom på at sikre god kommunikation med alle interessenter.

Kandidaten er primært en ekspert inden for .Net og C#, men har også frontend-erfaring med JavaScript, Node.js, HTML og CSS. Derudover har vedkommende interesse i Rust-programmeringssproget, kunstig intelligens og softwareteknik generelt.

Kandidatens tidligere tekniske erfaring omfatter Windows Forms, lavniveau C-kode i operativsystemkerner, udvikling af kompilatorer, funktionel programmering, undervisning, C++-programmering og Perl-scripting i Unix- og Linux-systemer.


Specialer

.NET,  C#, Software Engineering, Full-Stack Development, Application Architecture, Clean Architecture, Object-Oriented Programming (OOP), SOLID Principles, Continuous Integration Continuous Delivery (CI/CD), Azure DevOps Services.

Uddannelse

Kandidatgrad, Softwareingeniør og Datalogi, Informatik
DTU - Danmarks Tekniske Universitet

Graduate Certifikat i Erhvervsadministration, Erhvervsadministration

Copenhagen Business School

Graduate Diplom i Erhvervsadministration, del 1, Erhvervsadministration og

Ledelse

Copenhagen Business School

Sprog

Kandidaten engelsk.

Jobtype

Kandidaten er interesseret i freelance.

Kontakt os for at høre mere om kandidaten
ZR_3254


Morten