tech10.dk

Teknisk kyndig IT-projektleder 

20.02.24 13:43:51 By Morten

Kort præsentation af kandidaten

Kandidaten har en imponerende karriere inden for IT og telekommunikation. Gennem årene har kandidaten vist stærke ledelseskompetencer og teknisk ekspertise på en bred vifte af områder.

Kandidaten har en solid erfaring som projektleder, hvor vedkommende har ledet og styret komplekse projekter inden for udvikling og implementering af IT-systemer, hardware- og softwareprojekter samt infrastrukturprojekter. Kandidaten har også haft succes med at integrere agile metoder som Scrum og SAFe i projektledelse og har en dybdegående forståelse for traditionelle projektledelsesdiscipliner som planlægning, opfølgning, rapportering og risikostyring.

Desuden har kandidaten en stærk baggrund inden for teknisk ledelse og systemudvikling, herunder etablering af udviklingsteams, udvikling af hardware- og softwareløsninger samt planlægning og implementering af tekniske infrastrukturer.

Kandidaten har også vist evne til at opbygge og lede teams samt skabe værdi gennem optimering af processer og styring af komplekse interessentgrupper. Kandidatens brede erfaring spænder over flere brancher, herunder sundhedssektoren, forsvarsindustrien og telekommunikationsbranchen.

Alt i alt har kandidaten en imponerende track record med succesfuld gennemførelse af projekter og en stærk evne til at kombinere teknisk ekspertise med ledelsesmæssig dygtighed. Kandidatens fokus på kvalitet, effektivitet og forretningsmæssig værdi gør dem til en værdifuld ressource i enhver organisation.


Specialer
IT-projektledelse, forretningsudvikling, SCRUM, SAFe, udvikling, HW, SW, implementering, planlægning, rapportering, risikostyring, interessenthåndtering

Uddannelse

Bachelor of Science in Electric Engineering, B.Sc.E.E
Danmarks Tekniske Universitet - DTU

Certificeringer

SAFe for Teams certified
Leading SAFe training
Certified NLP Master Practitioner
Certified Scrum Master, Scrum Alliance
IPMA re-certification in Danish language
Certified NLP Practitioner
Certified SCRUM Master PSM I
Certified PRINCE2 Practitioner
Human Process-NLP: Leadership oriented coaching
IPMA-certified project manager in English, level C
Learn2lead: Project management training
DIEU: ”Psychology of the leader”
TDC Mobil’s Team oriented Leader Training
DIEU: The leader as coach
SHL Danmark: Leader development program
Niels Brock: Computer architecture
DIEU: Project management 1
DIEU: Digital Communication

Sprog

Kandidatens modersmål er dansk og behersker engelsk på et professionelt niveau.

Jobtype

Kandidaten er interesseret i fastansættelse.

Kontakt os for at høre mere om kandidaten

ZR_2510

Morten