tech10.dk

Cyber-security arkitekt

10.01.24 11:01:29 By Admin

Kort præsentation af kandidaten

Principal konsulent med omfattende erfaring inden for alle aspekter af rådgivning og udvikling af arkitektoniske løsninger. Kandidaten er en dedikeret og erfaren professionel med en stærk track record for at arbejde samarbejdsorienteret med andre. Han er en holdspiller, der er villig til at gå den ekstra mil og opfordre kolleger til det samme for at sikre, at projekter og opgaver når deres mål. Kandidatens vidende tilgang til problemløsning har hjulpet ham med at opbygge et ry som pålidelig og effektiv til at bidrage. Han er også en inkluderende person, der værdsætter mangfoldighed og er forpligtet til at skabe et miljø, hvor alle føler sig velkomne og værdsatte, med tankesættet "Sammen kan vi gøre mere". Kandidatens pragmatiske og analytiske tilgang til arbejdet tillader ham at afveje konkurrerende prioriteter og levere resultater på en rettidig og effektiv måde. Kandidaten brænder for at drive transformation og forandring og er motiveret for at gøre en positiv indflydelse i alt, hvad han gør.

Kandidaten er en ærlig, pragmatisk og lyttende rådgiver, der er fokuseret på at identificere de lette gevinster, samtidig med at han altid respekterer slutmålet. Kandidaten forstår forretningshindringer og har en analytisk tilgang, der gør det muligt for ham at identificere misforståelser, der kan forhindre vellykkede projektimplementeringer. På en respektfuld måde udfordrer kandidaten tidligere virksomhedsbeslutninger og implementeringer og foreslår, hvilke projekter der skal igangsættes. Han identificerer også, hvilke digitale transformationsprojekter der kan øge brugen af eksisterende teknologi til fulde eller investere i nye teknologier. Både som person og rådgiver søger kandidaten at forstå, hvorfor en tidligere beslutning er blevet truffet, eller hvorfor interessenter eller andre har den holdning, de har. Med respekt for begge parter kan hans tankegang sammenfattes i følgende: "Alle har en grund til at indtage den holdning, de har." Kandidatens mest fremtrædende opgave er at forstå.

 

Specialer

LDAP, Procesdesign, Designdokumenter, Access Management, Technical Solution Design, Systemarkitektur, Rådgivning, Integration, Iga, Arkitektur, Kommunikation, Stakeholder management, Analytiske kompetencer, IT Strategy, ITIL, IDM, Directory Services, Active Directory, IT Outsourcing.

 

Uddannelse

Kandidaten er uddannet edb-assistent og datamatiker.

 

Certificeringer

2024 - Omada Certified Implementation Consultant

2022 – Omada Certified Solution Architect

2021 – Sailpoint Certified IdentifyNow Professional

2015 – IT-Architecture Practitioner – System Architecture

2015 – IT-Architecture Practitioner – Technology Architecture

2007 – IT-Projects Management++

Xxxx – Identity & Security PartnerNet Specialization: Identity Management

 

Sprog

Kandidaten er flydende i Dansk og Engelsk.

 

Jobtype

Kandidaten er interesseret i fastansættelse.

Kontakt os for at høre mere om kandidaten
ZR_3625


Admin