tech10.dk

Cybersecurity analyst

16.01.24 11:27:54 By Admin

Kort præsentation af kandidaten

Passioneret Cybersecurity Analyst med omfattende erfaring inden for styrkelse af sikkerhedsforanstaltninger, udførelse af grundige undersøgelser og implementering af effektive løsninger. Har ekspertise i udvikling og implementering af avancerede sikkerhedsdashboards, rapporter og advarsler for at muliggøre realtidsmonitorering og proaktiv trusselsbekæmpelse. Dygtig til analyse af trusselintelligens og effektiv kommunikation af fund til interessenter.

 

Karrieren som Cybersecurity Analyst har været præget af dedikation til at styrke organisationers sikkerhedsposition. Kandidaten har fokuseret på udvikling og implementering af avancerede sikkerhedsredskaber, herunder dashboards og rapporter, der muliggør realtidsmonitorering og øger organisationens evne til at reagere proaktivt på potentielle trusler. Kandidatens evne til at analysere trusselintelligens og formidle komplekse fund på en letforståelig måde har været afgørende for at opretholde en høj sikkerhedsstandard.

 

Som fortaler for en stærk sikkerhedskultur har hun aktivt bidraget til at uddanne teams i effektive sikkerhedspraksisser og fremme en bredere bevidsthed om cybersikkerhed. Kandidatens arbejde inkluderer også udarbejdelse af klare og omfattende sikkerhedspolitikker og dokumentation for at støtte organisationens overordnede sikkerhedsstrategi.

 

Generelt repræsenterer hun en proaktiv og dedikeret tilgang til at håndtere kompleksiteterne inden for cybersikkerhed og sikre, at organisationer er rustet til at imødegå moderne trusler.

 

Specialer

Cybersecurity Ekspertise, Analyse af Trusselintelligens, Færdigheder i Sikkerhedsværktøjer (SIEM, EDR, Sårbarhedsstyring), Kommunikation og Uddannelse, Detaljeorienteret tilgang

 

Uddannelse

Diplomingeniør, IT & Economics

 

Certificeringer

2023: Blue Team Level 1 (BTL1), Security Blue Team

2021: IT Security Foundations: Network Security, LinkedIn

 

Sprog

Kandidaten er flydende i Dansk og Engelsk.

 

Jobtype

Kandidaten er interesseret i fastansættelse.

Kontakt os for at høre mere om kandidaten
ZR_3641


Admin