tech10.dk

Ekspert tester med stor teknisk kyndighed

24.04.24 15:45:37 By Morten

Kort præsentation af kandidaten

Kandidaten demonstrerer en imponerende dybde af færdigheder og erfaring inden for IT-arkitektur, med særlig fokus på testledelse og teknisk testning. Kandidaten har en omfattende forståelse af systemintegration, herunder frontend, backend og databaselag, samt webservice-integrationer.

Kandidaten har vist evnen til at skrive og automatisere testcases, administrere komplekse migrationsprocesser og effektivt håndtere fejlrapportering og gentest.

Som testkoordinator har kandidaten koordineret testprocesser for både offentlige- og private sektorer, vist færdigheder i teststyringssystemer, SQL dataudtrækning og vedligeholdelse af  infrastruktur gennem Kubernetes og Openshift-applikationer.
Kandidatens rolle i validering af SAP og udarbejdelse af teststrategier for internationale projektteams fremhæver yderligere kandidatens alsidighed og kapacitet til at træne og lede testressourcer, mens kandidaten navigerer i komplekse projektmodeller og håndterer diverse interessenters behov. Kandidaten har bevist sig som en strategisk tænker, i stand til at skabe robuste testplaner, effektivt estimere opgaver og sikre kvalitetssikring på systemdokumentation.


Kandidaten har gennem mange års erfaring, stort kendskab til agile udviklingsmetodologier såsom Scrum og Kanban. Kandidatens erfaring dækker en bred vifte af teknologier og programmer, herunder, men ikke begrænset til, Node.js, TypeScript, Java, Cucumber, Selenium, og Postman.



Specialer

Test, Java, testledelse, webudvikling, agile arbejdsmetodologier

Uddannelse

MsC IT, Communication & Organisation

BSc Media Science

BSC Multimedia Designer

Sprog

Kandidatens modersmål er dansk og behersker engelsk på et komplet professionelt niveau og tysk på et basalt niveau.

Jobtype

Kandidaten er interesseret i freelance.

Kontakt os for at høre mere om kandidaten

ZR_3879

Morten