tech10.dk

Sikkerhedsarkitekt med governance og compliance ekspertise  

28.11.23 17:08:38 By Morten

Kort præsentation af kandidaten

Kandidaten er en erfaren sikkerhedsspecialist med betydelig ekspertise inden for informationssikkerhed og compliance. Kandidatens fokusområder har primært været implementering af effektive sikkerhedspraksisser og skærpning af sikkerhedsbevidsthed på tværs af organisationer. I løbet af sine ansættelser har kandidaten opnået imponerende resultater, blandt andet indenfor ledelse, proaktivt sikkerhedsarbejde og risikostyring.

I rollen som CISO hos en ledende organisation har kandidaten succesfuldt stået i spidsen for styring og ledelse af informationssikkerhed på koncernniveau. Dette omfatter oprettelse og vedligeholdelse af et governance-system og ansættelse og ledelse af et dedikeret sikkerhedsteam. Kandidaten har været ansvarlig for intern kontrol og risikostyring, ejerskab af politikker og retningslinjer samt ledelse af Information Security Board.

I rollen som Security Architect hos en global virksomhed har kandidaten koordineret sikkerhedsgennemgange af O365-miljøet, implementeret regelmæssige sikkerhedstest og ledt tredjeparts risikovurderingstjenester.

I sin tidligere rolle som leder af Technical Compliance har kandidaten haft ansvaret for global risiko- og teknisk overholdelse, herunder ISO27001, GDPR og PCI DSS. Desuden har kandidaten erfaring med koordinering af sikkerhedsevalueringer og audits samt implementering af ISMS og risikovurderingsramme.

Specialer

Informationssikkerhed, Governance, Risk Management, Compliance, Sikkerhedsarkitektur, Implementering, Incident Management, Computer Forensics.

Teknologier

Dygtig i brugen af sikkerhedsværktøjer såsom MimeCast, Symantec, Qualys og Nessus.

Erfaring med cloud-sikkerhed (Microsoft Azure, O365, Google Cloud Platform).

Uddannelse

Mastergrad i Informationssikkerhed fra Academy of Economical Studies, Cybernetics Faculty, Bucharest

Bachelorgrad i Informationssikkerhed fra Polytechnics University of Bucharest, Faculty of Electronics, Telecommunications and Information Technology, Bucharest


Certificeringer

O365 Security Administrator

ITIL Foundation

Green Belt Training

TÜV Certified ISMS Auditor: ISO/IEC 27001 and ISO/IEC 27002

Sprog

Kandidatens modersmål er rumænsk. Kandidaten er flydende i engelsk og spansk, og snakker tysk og dansk på begynder niveau.  

Jobtype

Kandidaten er interesseret i freelance og fastansættelse.

Kontakt os for at høre mere om kandidaten
ZR_3533


Morten