tech10.dk

Systemarkitekt og fullstack udvikler med stor teknisk dygtighed 

22.01.24 14:05:36 By Morten

Kort præsentation af kandidaten

Med over 20 års praktisk erfaring har kandidaten opnået dybdegående viden inden for internetbaserede systemer og udvikling, herunder backend-systemkoblinger til nettet via browserbaserede applikationer og services. Kandidaten har alsidig erfaring på alle udviklingsprocessens niveauer og trin.

Erfaren inden for softwareudvikling og systemarkitektur har kandidaten håndteret komplekse projekter på tværs af brancher. Med solid baggrund i J2EE og Java (6, 8 og 11), inklusive frameworks som Spring og Hibernate, har kandidaten arbejdet med system- og integrationsudvikling, herunder mikroservicesarkitektur.

Kandidaten har vist sig kompetent som teknisk arkitekt med ansvar for algoritmiske optimeringer, unit tests og fejlfinding. Erfaring med REST- og SOAP-baserede integrationer samt håndtering af komplekse udfordringer som flertrådet sessionshåndtering og login.

I værktøjskassen har kandidaten et bredt udvalg, herunder Git, Jenkins, IntelliJ, Eclipse, Jira og Confluence. Erfaring med Scrum og agile udviklingsmetoder, herunder roller som Chief Scrum Master og Product Owner.

Evnen til at optimere databaseperformance, tuning af query plans og migrering til nyere Java-syntaks (Java 8+) er yderligere kompetencer. Kandidaten har effektivt kommunikeret og samarbejdet som udvikler, teknisk lead og team lead i større teams, og evnen til at fungere som bindeleddet mellem projektledelse, arkitekter og udviklere har været afgørende for teknisk succes i projekter.


Specialer

Komplekse systemer, Java, fullstack, database, integrationer, tung udvikling, ledelse af udviklingsteams og systemarkitektur, arkitekt, agile metoder.

Uddannelse

Datalogi (standby), Københavns Universitet

Datamatiker, Niels Brock

Sergent / Næstkommanderende deling, Ingeniørtropperne 

Certificeringer

DockerCon Europe (Docker Inc)

The Spring Framework 4 (Lund & Bendtsen)

Software Design Patterns (Teknologisk Institut)

Certificering: Scrum Master ved Jeff Sutherland

Certificering: SiteCore Developer Foundation og SiteCore .NET Developer

Naturvidenskabelig kommunikation og formidling

Microsoft SQL Server 2000 administration and development

Microsoft Internet Information Services 5 administrationITIL Foundation

Jobtype

Kandidaten er interesseret i freelance.

Kontakt os for at høre mere om kandidaten
ZR_66


Morten