tech10.dk

....
Vores værdier ​..
This page is under construction ​....

....​Faglighed
Rekruttering handler om at minimere risikoen ved at tage en ny medarbejder ind i organisationen. Der er dybest set 3 spørgsmål der skal besvares. Kan medarbejderen sit arbejde, Vil I kunne holde ud at arbejde sammen med vedkommende og vil medarbejderen kunne trives i jeres organisation. Disse spørgsmål kræver en grundig afdækning, en psykologisk forståelse, en dyb indsigt i hvordan digitale projekter drives og udvikles samt en kulturel-organisatorisk viden. Med dette tværfaglige perspektiv på rekrutteringsprocessen anvender vi strukturerede interviews, tests og indsamling af baggrundsinformation, for som jeres ambassadør at varetage jeres interesser i marken.

Omhyggelighed
Kunder og kandidater oplever, vi lægger vægt på en omhyggelig afdækning af såvel rollen, der skal besættes, som teamet eller setuppet kandidaten skal indgå i, samt hvorledes leder/medarbejderforholdet kan/vil se ud. Vi udfordrer med udgangspunkt i vores faglighed på IT, Projekter, HR og menneskelig indsigt, elementer som diversitet, er opgaven der skal løses grundigt defineret, kunne man se andre muligheder, alle de elementer, der kan medvirke til at få en god værditilførsel med kandidaten.

Indsigt
Dialog med kunder tager udgangspunkt i tung baggrundsviden og erfaring om de opgaver, der konkret skal løses. Mange års samlet erfaring i alle IT-discipliner giver mulighed for en unik sparring på rolle, setup og struktur. Samtidigt har vi en tilsvarende erfaring når vi arbejder med kandidaternes personlige, sociale og faglige kompetencer, samt afdækning af teamstrukturer og matching i forhold til teamet.

Enkelthed
Vi tilstræber at være lette at handle med, vi laver enkle aftaler, hvor vi lytter til kundens behov i det kommercielle aspekt, og udmønter det i pragmatiske aftaler. Vi giver også enkelthed i processen og tager det nødvendige logistikarbejde, når ansættelses- og onboarding processerne gennemføres. Det centrale for os i vores aftale er adgangen til at kunne være præcise i behovsafdækning på alle områder, så processen bliver enkel og effektiv. Vi tager hellere et skridt for meget end et for lidt.

Effektivitet
Kombinationen af vores faglighed, omhyggelighed og indsigt betyder at vi kan være effektive og ganske hurtigt finde og præsentere-2-3 relevante kandidater, som passer i rollen fagligt, personligt og socialt. Det gælder selvfølgelig både for fastansættelser og freelancere. Vores effektivitet kommer blandt andet fra vores egen indsats for at udnytte digitalisering mest og frem for alt fornuftigst muligt.

​​..

....

.... Kvalitet til en fair pris .. Quality at a fair price ....